Om

KLYNGEN VED HAVET

Vi er en sammenslutning af mindre lokale virksomheder, der i samarbejde ønsker at løse de opgaver som lokale virksomheder har.

Vi har udvidet vores virksomheder med fælles kontorfaciliteter på Lindø. Her kan vi samarbejde om opgaverne og finde en bedre og bredere løsning på opgaven. Lige som at vi hjælper hinanden med at udbrede kendskabet til vores virksomheder.

Udvidelsen er en langsigtet investering i en afgrænset kundekreds som kun er rentabel hvis vi har tilbagevendende tilfredse kunder. Det er vores forpligtelse og det holder vi hinanden op på. Vores kunder har derfor en garanti for, at vi altid vil gøre vores yderste. Vi har forpligtet hinanden til altid at levere et ordentligt og ærligt stykke arbejde, til aftalt tid og til en ordentlig og ærlig pris.

Udover virksomhederne i Klyngen ved havet har vi også et stort netværk med lokale virksomheder. Det er virksomheder vi kender og kan stå inde for. Så løber vi ind i en opgave vi ikke kan klare, så kender vi en der kan og som altid er parat til at samarbejde.

Projekter

Work.

SENESTE PROJEKTER

Kontakt
SKRIV TIL OS

Kontakt

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål vedr. Klyngen ved havet er du altid meget velkommen til at skrive til eller ring på tlf. 65 15 19 09.